sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Häähumua

Siskon hääbolero on edistynyt. Puoli hihaa purettu ja tehty uudelleen, koska näytti että bolerosta tulee liian makkarankuori. Vielä varmaan hihan joustin menee uusiksi: todennäköisesti hihaa pitää pidentää, koska siskoni on pidempi kuin minä.Tykkään erityisesti noista näteistä raglanlisäyksistä. Reunaan tulee ihan  perus- 1o-1n-joustin, n 5 cm leveä. Se kiertää niskasta eteen ja kainalon alta taakse alas, ja sieltä toisen kainalon alta eteen ja takaisin niskaan. Ainakin eteen joustimeen tulee lisäyksiä. Lanka on luonnonvalkoinen SilkDream. Kolme kerää on nyt juuri mennyt, kaksi on jemmassa. Taitaa olla just sopiva määrä.

Ponchon jatko on harkinnassa. Sen helman osat ovat valmiina.

Myös työkaveri on menossa kesällä naimisiin, ja hän pyysi minua tekemään  hääpukuun sopivat korut. Niissä on makeanveden helmiä, lasia, kristalleja sekä metallihelmiä ja helmihattuja. Sekä kaula- että rannekorun riipukset ovat irrotettavia.
Hänen sisarensa saa morsiusneitokorut laventelinvärisen pukunsa seuraksi. Makeanveden helmet ovat ihanan herkän väriset, sävy ei toistu kuvassa ihan oikeana. Väleissä on kirkkaita Swarowskin kristalleja, ja lukko on kimalteleva magneettilukko.
Toivottavasti taas pääsiäisen aikaan ehdin keskittyä koruihin. Tallinnasta, Müürivahen helmikaupasta löytyi kaikkea kivaa...

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää tuo bolero ja kauniita ovat korutkin. Ja taas tuli Tallinnan reissulle uusi pistäytymiskohde :-) En ole aiemmin siellä helmikauppaan törmännytkään.

    VastaaPoista