sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Daalia!

Nyt sain ihanan väriterapianeule Daalian kuvattua. Tästä taitaa todellakin tulla lemppari. Kuvaan olis vain pitänyt nykäistä etumus paremmin kohdalleen.
 Innostuin tekemään pari settiä silmukkamerkkejä...

ja Jaanan toinen jaspiskorusetti valmistui. Värit eivät ole ihan oikeat, mutta oikein tarkkaan katsomalla voi huomata, että kokeilin tässä kaksiväristä solmimislankaa: yksi 0,5 mm punainen ja toinen 0,5 mm violetti Nylon power-lanka.

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana! Kauniita nuo silmukkamerkitkin!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo takki! Niin kauniit väritkin.

  -hillanen

  VastaaPoista
 3. Tuo on hyvä, mutta miten ihmeessä siihen meni vaan 8 kerää???

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Mäkin yllätyin langan riittoisuudesta. Nappeineen neule painaa (näissä standardoimattomissa kosteusolosuhteissa) 384 g. Ostin yhdeksän kerää. Nyt on sit taas mistä ottaa, kun tulee vaikka pipoinspis.

  Ps. Outi: mulle jäi jostain vuoden? puolentoista vuoden? takaisesta ajasta mieleen sun Hand dye Effect -langasta neulottu punasävyinen Pinaatti, joka oli tosi hieno. Aika kauan haudoin ajatusta ennenkuin tein tuon vihreän version :-)

  VastaaPoista
 5. Nyt kerkesin tän sun blogin lukea kesän kirjoitukset. Paljon Ihania ja Kauniita neuleita olet tehnyt, oi oi.
  Ja kauniita koruja vaikka en koruihminen olekaan niin kyllä nuo on ihania. Sun silmukkamerkit on ihan parhaat mitä mulla on, ja kakkosena on sitt sen Villa Lankalan tekemät (ei oo mitään kuulunu pitkään aikaan hänestä).
  Kukkakoristefillari on tosi magee. Mulla on nyt uusi fillari ja keväällä tarviikin jotain tollasta keksiä siihen. Nami.

  VastaaPoista