sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Jouluvalmisteluja?

Eilen vietin ystävättäreni kanssa laatuaikaa, kävimme mm. ihanalla Cafe Engelin ranskalaisella aamiaisella. Tuomaantorin ja Kiseleffin talon jälkeen kävimme vielä Korjaamon joulumarkkinoilla, jossa olikin aika monta tuttua tiskin takana. Sieltä ostin japanilaisen Ottaipnun froteisen kivi-struktuurimaton uuteen kylppäriin, jonka pitäisi olla valmis jouluksi. Tässä matto korujen alustana.

Nämä tein pyynnöstä työkaverille ja hänen tyttärelleen. Malli on tämä sama.
Vuorikristallikoru on ihan itselleni. Swarowskin sydän on irrotettava, ja korvikset tein sekä peruskoruun että sydämelliseen versioon
Ja tämä kans... halusin punaista helmisoppaa. Värit eivät näkyneet tummanharmaalla alustalla, siksi vaihto.
Neulomista en ole todellakaan lopettanut, vaikka postausten perusteella voisi niin ajatella. Jokapäiväinen kohtuullinen (?) neulonta-annos on saatava. Naapurin 60-v-neule on menossa, mutta pahoin pelkään, että en saa sitä jouluksi valmiiksi, vaikka se oli tarkoitus. Ekan kolme kerää neulottuani totesin, että liian niukka paita on tulossa, ja aloitin alusta. Olen ainakin sen kolme kerää jäljessä aikataulusta :-)
Koti on edelleen sekaisin, koska kylppäriremontti on vielä menossa. Kun en nyt kuitenkaan halua koristella olkkarin nurkassa seisovaa, sinänsä kaunista ja uudenuutukaistaWC-pönttöä valosarjalla, kodin joulukoristelu jää ihan viime tippaan. Mutta nämä hepat painuvat ennen pitkää kuuseen. Hyvää joulua!

6 kommenttia:

 1. Upea neule tulossa! Ei sitä näin ennen joulua mitenkään ehdi neuloa, ehkä välillä hyvä niin. Onko nuo ihanat hevoset paljon vaikeampia leipoa kuin vastaavat syötävät? Löysin Tikkurilan Prismasta heppamuotin, tosin isokokoisen. Ostin sen syötäviä versioita varten. Oikein hyvää joulua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Sellon Prismassa oli ainakin vielä lauantaina noita pikkuisia heppoja.

  VastaaPoista
 3. Outi, nämä hepat on kyllä helpompia kuin oikeat piparit. Vähän tykötarpeita se kyllä vaatii, pastakonekin pääsi uuteen käyttöön. Mut tule ihmeessä jossain vaiheessa Pörrön kurssille, siellä pääsee hyvin alkuun!

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 5. Täällä blogissa vaan valmistellaan joulua;) mutta toivotan
  Oikein, oikein hyvää, mukavaa, lankaisaa ja antoisaa uutta vuotta Sinulle.

  VastaaPoista