perjantai 3. helmikuuta 2012

Nyt se on valmis!

Jee! Tässä mallina meidän Kari, mutta vien paidan varmaan huomenissa ystävälle, joka tosiaan täytti tasakymmeniä syksyllä. Synttäripäivänä lupasin tehdä hänelle neuleen, ja projeki alkoi kehkeytyä silloin. 
Kilo lankaa, Titanwoolin Superwool-lankaa, puikoilla 4,5. Koon M silmukkamäärillä koko L, kun lanka oli vähän paksumpaa kuin piti. Ohje on Ravelryssa täällä, Garnstudion sivuille ei just nyt tunnu pääsevän.
Lanka on kahta värjäyserää. Ostin ekaksi 800 g, mutta se loppui kesken. Onneksi oli muutenkin menoa Tallinnaan, että sain hankittua sitä lisää. Tein kaarrokkeessa kunnon pätkän neulomalla vuorotellen eri värjäyserien keriltä. Tosi samanvärisiä erät olivat, ei onneksi tullut mitään raitoja.
Jos tausta näyttää kummalliselta, niin se on mun espressokuppikokoelmahylly. Hyvää viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Mahtavan upea! Hieno on kuppikokoelmakin. Hyvää viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Järkyttävän hieno lahja naapurille. Upea on!

  VastaaPoista
 3. no joo, hyvä paita, mutta nuo KUPIT!

  VastaaPoista
 4. Wau wau! Kerrassaan komea pusero! Kyllä kannatti modata ja vissiin vähän purkaakin. Tommonen pitää saada, tai siis tuota tyyliä, tai joku irkkumalli. Kyll naapuri on varmaan tosi otettu ja iloinen tästä lahjasta. Ihan oon melkeen sanaton;)
  Kuppikokoelma on upea, ei vissiin vitriiniin enää uusia mahdu;)

  VastaaPoista
 5. Ihana neule ja sanomattakin selvää, että kuppikokoelma on UPEA!

  VastaaPoista
 6. Upea neule! Ja hieno pikkukuppikokoelmakin :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Mulla on tosi hyvät fiilikset tuosta paidasta, kun siitä tuli niin sopiva, ja saaja oli niin iloinen siitä.

  Kuppikokoelmastani sen verran, että olen ollut aina heikkona espressokuppeihin. Ne ovat supersöpöjä. Vähän niikuin pikkuiset snapsilasit, joissa minusta kökömpikin lasimalli näyttää nätiltä. Joskus parikymmentä vuotta sitten en edes juonut espressoa, ja mietin, että ei ole todellakaan mitään järkeä ostaa 4 tai 6 kupin sarjoja täyttämään kaappeja. En saanut rauhaa... kunnes tajusin, että voin ostaa paljon useamman mallisia kuppeja, kun ostan aina vain yhden!Jesh! Musta on hauskaa, että vieraat (ja me itsekin tietysti) voivat aina valita mieleisensä kupin jälkkäriespressolleen.

  VastaaPoista
 8. onpa tosi hieno!
  Onko kaappi teetetty kuppeja varten?

  VastaaPoista
 9. Hyllystö on Iikkean peruskamaa, Billy-sarjan cd-torneja. Lokeroihin sopii näpsäkästi kaksi kuppia päällekkäin. Useammalle hyllylle ei ole tilaa, joten vähäsen on kokoelma levinnyt keittiön puolelle, kun vieläkin silloin tällöin tulee vastaan ihan vastustamattomia kuppeja.

  VastaaPoista