sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pinkkiä... ja muutakin

Huh, veroilmoitusta väännettiin kylppäriremontin kotitalousvähennyksen vuoksi. Onneksi veroilmoitusta ei tarvitse enää tehdä joka vuosi niinkuin ennen vanhaan. Mm. perheonneksi. Siinä ei tule sanoneeksi puolisolle pelkästään kauniita asioita.

Mutta on tässä kivojakin juttuja tehty. Työkaverin avainketju oli hajonnut, ja kuulin, että hän on muuttamassa uuteen kotiin > siis avainketju uusiksi, ja höppänä avaimenperä uuden kodin kunniaksi
Muutama kuukausi sitten meillä oli Seinäjoella serkkutapaaminen. Siellä oli tosi hauskaa, mutta paljastui myös yllättävä tragedia. Vaasalainen serkkumme kertoi tapauksen muutaman vuoden takaa (oisko 40 v sitten tai jotain sinne päin): hän oli tullut meille kylään vanhempiensa kanssa, kaulassaan uudet hienot vaaleanpunaiset helmet. Me nuoremmat serkut olimme ihailleet niitä kovasti, ja hänen vanhempansa olivat käskeneet serkkua antamaan helmensä meille! Kummallista kyllä, me kolme sisarusta emme muista tätä. Meidän vanhemmat olivat sanoneet hankkivansa hänelle uudet, mutta niitä ei ollut koskaan kuulunut... voi kauhistuksen kanahäkki... Nämä akaattikorut lähtevät huomenna postissa kohti Vaasaa. Vieläköhän ehtii? Parempi myöhään, jos silloinkaan?!
Aloitin Illyrian varta vasten bussineuleeksi. Huivimaiset projektit ovat kätsiä julkisissa: ne menevät pieneen tilaan, eikä niistä sojota piikkejä joka suuntaan kuten sukkaneuleessa. Lankana Silkbloom Fino, puikot 3,5 mm.Nyt on pingotus menossa, kuten kuvasta näkyy :-)
Killybegs on ollut vähän vastatuulessa. Neuloin sen valmiiksi, ja totesin sitten, että sen kaarrokeosa on liian matala. Onneton kiristää kainaloista. Eli, jouduin purkuhommiin. Yksi mallikerta lisää korkeutta, niin eiköhän se siitä.

7 kommenttia:

 1. Meillä isäntä hoitaa veroasiat...säästympä siltä. Kivoja juttua jälleen sulla.

  VastaaPoista
 2. Hyvä että tuli vanha järkytys hoidettua, en tuota keskustelua kuullutkaan, harmi ettei voi olla joka pöydässä. Toisaalta oli teillä kyläilijälle enemmän positiivista - esim paljon kirjahyllyä tutkittavaksi ja se pahvilaatikollinen paperilentokoneita! :-D

  Timo

  VastaaPoista
 3. Tänään sain kirjeen.Ihan meni kylymät väreet kun otin helminauhan esiin!Siis ylihieno!Hyvää kannattaa odottaa...vaikka melkein 50 vuotta!!Kudon juuri itselle debbie bliss`n baby cashmerino pinkkiä palmikkopuseroa,sopii siihen täydellisesti.
  Timolle;kirjahyllyT muistan hyvin mutten kyllä mitään paperilentokoneita ;)

  VastaaPoista
 4. Jeee!!! Aikku, kiva kun tykkäsit! Ja tosi hauska, että sulla on just jotain koruun sopivaa tuloillaan :-)

  Mäkään en muista mitään lentsikoita... oliskohan siksi, että ne kiinnosti aikas vähän...

  Oli muuten tosi kiva nähdä silloin taannoin. Uusiksi jossain vaiheessa?

  VastaaPoista
 5. Kyllä noilla helmillä isompikin vääryys korjaantuu. Ihania muutkin työt.

  VastaaPoista
 6. Oooo! Hyvä Mami!! Vaan hoituuhan se serkkutapaaminen näin virtuaalisestikin :)

  VastaaPoista