sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Lomareissu

Olimme reissulla Rodoksella, ehkä viimeistä kertaa koko perheen voimin. Tämä oli kolmas kerta; tykkäämme siitä :-). Minusta siellä on ihanaa vaikka keräillä rannalla pyöreiksi hioutuneita kiviä.
Vanhassa ja uudessa osassa kaupunkia riittää kiertelemistä moneksi päiväksi. Lempiravintolamme Romios on vanhassakaupungissa vähän syrjässä pääreiteiltä. Ulkotilassa on valtava puu, jonka varjossa on viihtyisää. Ruoka on hyvää!
 
Myös Minos-kattokahvilassa on aina kiva käydä.

Vuokraamme aina auton osaksi aikaa, ja kiertelemme ympäri saarta. Jos keskustan rannat tuntuvat liian täysiltä, on kiva mennä vaikka Porto Anticoon, jossa oli taverna ja hyvä uimaranta (ilmaisine aurinkotuoleineen)
Epta pigesissä, seitsemän lähteen alueella, huokuu rauha, ja siellä on mukavan varjoisaa helteisimpänäkin päivänä. Satumetsämäisessä ympäristössä on hauska seurailla myös riikinkukon touhuja. Parinsadan metrin pituinen pimeä tunneli pitää aina ehdottomasti kahlata läpi.
 
Kalithea thermes on upea paikka: puutarha-alue, pieni uimaranta, hiljattain entisöity holvirakennus ja tyylikäs kahvila
 
 
 
 Lindoksessakin on kiva käydä. Siellä tuntuu kyllä aina olevan tosi kuuma.
 
Tämä Panorama-ravintola on Rodoksen kaupungista päin ajettaessa pian Tsambikan rannan jälkeen. Isot puut varjostavat täälläkin pöytiä, ja näkymät merelle ovat hienot.
Nyt olimme siellä viikon, edellisillä kerroilla kaksi viikkoa. Se tuntui sopivalta, mutta neulomus ei kovin paljon edistynyt. Sideways knitted cardigan oli kuitenkin kätevän pieni ja kevyt kuljettaa mukana :-).


3 kommenttia:

  1. Kiitos raportista. Siellähän on viikoksi nähtävääkin. Mä tosin etsin nyt viikon allaslöhö kohdetta.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Teillä on ollut upea loma!

    http://hepsi20.blogspot.fi/

    VastaaPoista