sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kamuja ja muuta mukavaa

Taas on viikko vierähtänyt, ja vieläkin fiilistelen viime lauantain Knit'n'Tag-tapahtumaa. Se oli niin hauska juttu, ja meillä oli niin hyvä mäihä sään suhteen.
Olen saanut kaksi tunnustusta, Kokopäiväneulojalta ja Katjulta. Kiitos tosi paljon! Olen kiittänyt, ja ilahtunut!

 Tunnustuksen säännöt ovat:
1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait sen
2. Anna tunnustus (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä
3. Kopio Postitlapun kuva ja liitä blogiisi
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin.


Jatkan tätä toista tunnustusta, teitä molempia ihania ajatellen. Säännössä ei kielletä antamasta näitä takaisin... teen sen, koska bloginne ovat minulle tärkeitä

1. Katjun kannoilla
Katjun kanssa olen ystävystynyt neulojapiireissä, jo monta vuotta sitten. Olemme yhtä innokkaita kokeilemaan neulomisten lisäksi muitakin uusia käsityöjuttuja, ja on aina tosi hauskaa lähteä Katjun kanssa kursseille, uuteen kauppaan, tai nähdä muuten vain.

2. Kokopäiväneuloja
Kokopäiväneulojaa en ainakaan vielä ole livenä tavannut, mutta hän on tosi tuottoisa neuloja, jonka maku näyttää olevan lähellä omaani. Jo muutamassa kuukaudessa olen saanut hänen blogistaan monta ihanaa ideaa, joista joku on jo toteutuksessa. Aika moni on vielä to do -listalla :-)

3. Omakoppa
Tosi idearikas,hauska ja supertyylikäs. Herkuttelen näillä jutuilla.

4. Ompeluseurakunta
Mageita neulomuksia, ihanaa huumoria ja höppänöitä kissoja :-)

5. Tintin luomukset
Bloggaajan iloinen persoona näkyy, tästäkin tulee aina hyvälle tuulelle.

*   *   *   *

Tänään taas tuli kauhea hinku leipoa helmiä. Mieleen oli jäänyt yhden Emman tekemät helmet, joista oli pakko ryöstöviljellä oma versio. Ideana millefioritekniikalla tehdyt tynnyrinmuotoiset helmet, joissa millefioriviipaleet jätetään kolmiulotteisesti pintaan, eikä siis upoteta niitä helmeen
Aika työläitä olivat, mutta tuli sitä mitä halusin. Nyt on sopiva koru mun oranssinpunaisten housujen kanssa.
Työkaveri tarvitsi pari avaimenperää. Oli taas vaikea lopettaa..
Neulerintamalla Kokopäiväneulojan inspiroima Water's Edge Cardigan alkaa olla loppusuoralla: helman ja etureunan kaitaleet enää tekemättä

Katju antoi minulle virkkaamansa kauniin sydäntiskirätin. Kiitos! Se oli minulla  ensikäytössä pikkuliinana kukkakimpun ja suorakaiteen muotoisen maljakon alla. Kuvassa näkyy painauma vaasista :-)
Ja hei, yksi juttu on unohtunut. Kolmisen viikkoa sitten valmistui virkattu toppi naapurin Irikselle. Kuvasin sen t-paidan päällä, että kuviosta saa selvää. Tässä edestä
ja tässä takaa
Hyvää viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta :-)

  Upeita helmiä ja nuo avaimenperät ovat todella hauskoja.

  VastaaPoista
 2. Pistä toi tiskirätti jo siihen käyttöön! Hienot sun leipomukset jälleen ja uskomattoman upea virkattu toppi.

  VastaaPoista
 3. Paljon kivaa katseltavaa ja luettavaa täällä oli. Rhodos näytti kivalta, ja lomakuvat on aina mukavia katsella, pääsee niinku matkoille.
  Hienon puun teitte. Mä oon jääny paljosta kivasta paitsi kun toisissa blogeissakin on ollut kaikkea mukavaa esillä. Pian tavataan!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköisiä kaikki nämä! Tuo virkattu toppi on ihana, monesti olen aikonut aloittaa sellaisen virkkaamisen, mutta ei taida kärsivällisyys riittää.
  Nuo helmet on ihan mahtavia, ja tuo Knit'n'Tag-puu on myös ihanan näköinen! :)

  VastaaPoista