sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pieniä juttuja

Tytär halusi kämmekkäät ...
... ja poika sukat.
Ei oo nuo mun sääret siis :-)!

Kämmekkäät Teeteen Primaveraa, puikot 3,25, 44 s (vähän vähempikin olisi riittänyt). Lankaa kului 40 g. Sukat seiskaveikkaa, puikot 3,5, 56 s.

Mullekin on sukat tulossa. Just pääsin sanomasta, että Regian Hand Dyed effect -lanka on ruppasta neuloa... ja näin nämä sukat Fiinaneuleen ikkunassa... Toista väriä oli jo kotona. No, eihän tämä lanka nyt mitään maailman ihaninta neulottavaa ole, mutta värit on hienot!
Sit vielä toinen. Yhteen sukkaan meni 29 g lankaa, käytössä nelikulmaiset 2,5 mm puikot.

Pitkästä aikaa ehdin leipomaan helmiä. Ekaksi kurpitsoita.  Jos eivät ole ihan muotovalioita, syytän kissaa. Se istahti kovettamattomien helmien päälle. En ilahtunut. Nypin kurpitsakarvat pois ja työnsin kissan jäähylle partsille ja  leipomukset uuniin.
Ihan täydestä menee...
Kokeilin ekaa kertaa massapuristinta. Pörrön kurssi aiheesta valitettavasti peruuntui, mutta pikainen demo puristinta ostaessani auttoi hyvin alkuun.
Tykkään ovaalista muodosta, ja tykkään millefiori-tekniikasta :-).

Hauskaa halloweenia (koska sitä nyt sitten pitäisikään viettää)

3 kommenttia:

  1. Olet taas ollut niin ahkerana ja saanut valtavasti kaikkia ihanuuksia aikaiseksi. Katselinkin noita säihkysääriä että oletko päästänyt kanssa talviturkin kasvamaan - omani nimittäin näyttävät lähes yhtä karvaisilta. Lämmittää hyvin....

    VastaaPoista
  2. Ajankohtaiset korut ja joo, onneksi huomautit ettei oo sun sääret kuvassa.

    VastaaPoista
  3. Paljon on kaikkea valmistunut! Ihanat värit tosiaan tuossa sukassasi! Ja voi miten ihania koruja!

    VastaaPoista