torstai 7. helmikuuta 2013

Tulppaani

Nyt Tulppaani-neule on ollut jo pari päivää käytössä. Istuu ihan mukavasti, ja tuntuu, että tätä on kiva käyttää. Aineksina Sublime Cashmere Merino Silk -lankaa vajaa 9 kerää (420 g), puikot no 3,75, Outilta saatu kirja ja omat mitat. Outi, kiitos kirjan hankkimisesta!
Slimmasin neuletta sivuista, ja neuloin koko paidan pyöröneuleena. Istutetun hihan kavennuksia lunttasin aiemmin neulomastani mallista, ja sovelsin matkan varrella.
Alusta alkaen oli selvää, että haluan tehdä tähän kulmikkaan pääntien, niin että kuviot pääntien ympärillä säilyvät ehjinä. (Tässä kuvassa väri on aidoin.)

Viimeiseksi pikku satulahihaviritys olkapäille.

Mallineule on tässä: silmukkamäärä vaihtelee kerroksilla 10-14 silmukkaa. Suosittelen kokeilemaan: minusta tätä oli tosi kiva neuloa!

8 kommenttia:

 1. Tästä tuli kerrassaan kaunis neule. Hyvin olet saanut mallikuvion piirrettyä.

  VastaaPoista
 2. Hienoa pitsiä, ekan kuvan tekstuurista tulee jotain mieleen mutt mitä . . mutsin pitsinen krimpelenemekko tai jotain vastaavaa.

  VastaaPoista
 3. Upea! Kyllä kannatti kirja hankkia. Ole hyvä siis!

  VastaaPoista
 4. On kaunis ja ihanan värinen, hienosti olet hihatkin saanut istutettua. Tää ylhäältä-alas pitäisi opetella ja saada jotenkin ihan tuonne pääkoppaan talteen.
  Edellisen postauksen turkoosit helmet on herkulliset.

  VastaaPoista
 5. Kaunis villapaita. Istuu tosi kauniisti ja värikin on herkullinen.

  VastaaPoista
 6. Kaunis pusero ja ihana väri. Kannatti neuloa :)

  VastaaPoista
 7. Jaahas, mä meninkin niin fiiliksillä noiden kuvien mukana etten sitten huomannutkaan että helmastahan tämä on aloitettu. Tuli vähän tiirailtua noita kuvia isompina äsken ja huomasin töppäykseni.
  Ihana pusero silti.

  VastaaPoista