keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Virkistystä

Työtiimillämme oli virkistyspäivä. Lupasin järkätä kivaa (!) tekemistä. Menimme työosuuden jälkeen syömään, ja siitä Espan puiston nurtsille. Levitimme viltit maahan, ja kaivoin repusta helmiä, virkkuukoukkuja ja virkkaus- ja Tuubi-lankaa. Jokainen sai valita, mitä huvitti tehdä: koruja, virkattuja korviksia tai koreja. Oli tosi hauskaa, kun kaikki innostuivat tekemään juttujaan. Parissa tunnissa moni ehti kokeilla useampaa menetelmää. Kaikki saivat aikaan jotain kivaa ja kaunista! Tässä muutama, jotka hokasin kuvata - harmillista kyllä, helmien säihke ei oikein erotu kuvista:

Hennan rannekoru
Mian jalkakoru
Venlan avainketju
Päivin kori
Miian rannekorut
Mä virkkasin koria Kangasaitan ontelokuteesta koukulla no 8, 195 g kudetta
Kiitos työkamuille, oli hyvä ja kiva päivä!

5 kommenttia:

 1. IHANIA KORUJA OLETTE TEHNEET. VARMASTI OLI MUKAVA PÄIVÄ. TUO JALKAKORU ON JÄNNÄ IDEA. KAUNIITA KAIKKI : )

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja. Minä olen meidän työtiimin syksyn työhyvinvointipäivästä vastuussa, mutta en saisi meidän väkeä innostumaan kaikesta tuosta. Ihana kun sinä olet saanut.

  VastaaPoista
 3. Niin tahtoo jalkakorun!!! Aivan ihana! Siis kaikki ovat ihania, mutta tuo jalkakoru jäi puhuttelemaan minua. Kaiken kaikkiaan mahtava idea koko virkistymispäivä. Pitäisi olla ihan pakollista jokaisella työpaikalla. Taidan järjestää sellaisen itselleni jonain sellaisena päivänä kun kaikki ottaa pattiin. Mulla se on yleensä silloin kun ensilumi sataa maahan.

  VastaaPoista
 4. Taidan haluta teille töihin :) Ihana virkistyspäivä, ei meillä vaan tuollaisia ole...

  VastaaPoista
 5. Tää oli kyllä onnistunut juttu, vieläkin on kiva fiilis siitä!

  VastaaPoista