sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Marsulle ja mulle

Kaverini Marsu (kirjoissa Marja) löysi Villa Lankasta Alize Bamboo Fine -lankaa, ja lupasin tehdä siitä hänelle huivin - sitten kun kerkeen. No, nyt kerkesin. Taisin aloittaa huivin neljään kertaan, kunnes päädyin vanhaan tuttuun Multnomahiin. Lanka raidoittui selkeästi, ja mallin piti siksi olla aika simppeli. Multnomah sopi minusta langalle vallan mainiosti. Lanka oli mukavaa neuloa, ja tästä tuli hyvin laskeutuva, iisi kesähuivi. Toivottavasti Marsu viihtyy uudessa huivissaan :-). Puikot 3,25, ja lankaa kului yksi kerä.
Villa Lankasta on kotoisin myös tämä laukku: lanka ja Annan tosi kiva malli. Opin uutta: en ollut koskaan aikaisemmin virkannut kohopylväitä. Itse laukun virkkasin jo joskus edellisessä elämässä, mutta koska olen surkea ja haluton ompelija, jotenkin vuorittaminen vain jäi ja jäi. 
Ekassa yrityksessä vuori oli vähän liian iso. Nyt tartuin hommaan uudestaan, ja aika pienellä panostuksella sain sen viimein tehtyä. Jihuu!!
Uuden boleroni kokosin Afrikan kukista. Lanka on Priimasta, Lang Jawoll Magic'ia, jonka väristä tykkäsin. Koukku no 4 tiukkiskäsialalla. Virkkasin kukkia ja puolikkaita, kunnes sain koottua sopivankokoisen pikkuboleron. Virkkasin hihansuihin tasauskerroksen, ja lopun langan neuloin reunuksen 1 o kierrettynä, 2 n - joustinneuleeseen. Kaksi kerää riitti just passelisti.
Olen törmäillyt viime aikoina virkattuihin mandaloihin mm. Pinterestissä. Ne ovat tosi kauniita, ja hirvee inspis tuli kokeilla. Little Spring Mandala löytyi täältä. Tosi kiva malli, ja hauska virkata. Cataniaa ja Cattya on kotona aika monta kerää eri värejä (koukku 3,5). Vielä kun keksisi, mitä näillä tekisi...

7 kommenttia:

 1. Ihania upeita valmistuneita töitä. Tykkään valtavasti tuosta bolerostasi, aivan ihana ! Laukku , Mandalat ja huivi ovat myös kauniita kuin korut Mandalan virkkaus on ollut itsellänikin kokeilunarvoisten töiden listalla, nen ovat niin kauniita.

  VastaaPoista
 2. Bolero ja laukku, aivan ihanat. Tohon boleroon voisit tehdä ohjeen :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kaikki, tuoton Multnomahiin asettuu todella hyvin tuo raidoittuva lanka. Kauniita töitä todella!

  VastaaPoista
 4. Ihania, siis kaikki. tintsun kanssa samaa mieltä, voisit tehdä bolero-ohjeen.Olisi ticoticosta kukkia odotamasta sitä, mitä niistä tulee ;-)

  VastaaPoista
 5. Ihania töitä jälleen sinulla täällä, värikkäitä! =)

  VastaaPoista