sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Helmikuun iloja

Loputkin uutenavuotena aloittamani neuleet ovat valmiita. Sukkia kuvatessa ei ihan vielä, mut nyt on. Taitavat olla jo perheen miesväen aktiivikäytössä.Keltaiset Regia Tweed Trendistä puikoilla no 3 ja toiset 3,5:lla raita-seiskaveikkaa.


Unilintu-huivi on erivärinen toisinto punaisesta versiosta.
Nyt on sitten taas voinut aloittaa uutta. The Art on Seamless Knitting -kirjan tunika Cabled Tunic nyt meneillään. Siis esim se. Lankana tosi kiva Villa Lankan Alize Carshmira, ja puikkokoko 4 mm.
 Pitkästä aikaa pääsin taas kiinni massatöihin. Niitä onkin nyt syntynyt kahtena peräkkäisenä viikonloppuna. Synttärilahjaksi menossa oleva turkoosi koru:
Tässä mustavalkoista...
... sitten lilertävää punaista, jo aikaisemmin tekemälläni millefiorilla kuvioituna...
... ja vielä nämä, joista itse tykkään eniten: pinkki versio mosaiikkimaisesta pinnasta, ja jo pääsiäistä ajatellen "linnunmunat", joista joissain veiheessa tulee valmiita koruja.

2 kommenttia:

  1. Niin kaunista taas! Pitää varmaan ottaa Unilintu listoille. Taidanpa arvata kenen näköinen tuo turkoosi kaulakoru on.

    VastaaPoista
  2. Herranen aika miten paljon taas kauniita töitä sekä neulepuolella että korupuolella Tuosta palmikkoneulepuserostasi on tulossa ihana !

    VastaaPoista