lauantai 26. marraskuuta 2011

Tampereella ja kotona

Viime viikonloppuna oli Tampereen messut, jonne pääsin taas Katjun kyydissä. Kiitos!! Mukana olivat myös Arja ja Katja. Reissu oli mukava, matkalla on kiva jutella ja neuloa kaikessa rauhassa, ja messuilla on niin hauska katsella kaikkea kaunista. Ja kun olimme paikalla sunnuntaina heti kymmeneltä, aamupäivällä oli tilaa liikkua. Minulla oli selvä strategia: kierrän ensin kaikki kojut, ja palaan toisella kierroksella hankkimaan houkuttelevimmat herkut. 

Mukaan tarttui mm Kujeelta neljä vyyhtiä Cascaden 220:ä ja Kauhavan Kangasaitasta heijastinlankaa,
ja Rosa Matildalta Schoppenwollen OnTouch-merinolankaa
Samaan aikaan Pirkkahallissa on myös kivimessut, ja sieltäkin saattoi käydä poimimassa parhaat herkkupalat kotiin...

Kiitokseksi Katjulle tein pikkujoulukorun. Hänen blogissaan on siitä tosi kiva kuva, tässä on pimeällä huonossa valossa pikaisesti napatut otokset.
Tein Arjalle korun jokin aika sitten. Hän muisti minua vielä tuoksulla. Ei olis tarvinnut, mutta tykkään!! Kiitos!

Kaikkea ei saa messuilta. Tilasin Grannylta Etsystä ChiaoGoo-pyöröpuikkoja. Aika näppärää. Torstai-iltana tein tilauksen, perjantai-aamupäivällä tuli viesti, että lähetys on viety postiin. Viikon päästä perjantaina tilaus tuli perille! Neljät puikot ja hauska kotelo maksoivat postikuluineen vajaa 36 euroa. Kissaakin kiinnostaa :-)

2 kommenttia:

  1. Ullan pikkujoulut meni hyvin ja korukin huomattiin. Kiitos siitä vielä kerran.

    VastaaPoista
  2. Messuilla olikin aika paljon tuttuja. Marianne oli ollut Merjan kyydillä, ja Suoma jollain isommalla porukalla bussikuljetuksella. Eivätkä olleet toisiaan nähneet. Ei tainnut kukaan kasvoja kattella vaan katseet myyntipöydis vaan... :-D

    VastaaPoista