sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kurssiviikonloppu...

... Pörröllä. Tää on niin kivaa!
 
 

Tämän alimman ohje on uusimmassa Ihana-lehdessä. Valitsin pohjaksi vähän tummemman sinisen, ja maustoin sitä hopealla ja mustalla. 2 pakettia Premoa, ja siihen ehkä kuudesosapakkaus hopeaa ja vielä vähemmän mustaa. Lopputulemana musteensininen, vähän kimmeltävä öinen tähtitaivas. Tykkään.

Isän villapaita lähdössä huomenna postiin

8 kommenttia:

 1. Jänniä helmiä olet aikaan saanut, vihreitä luulin ensin napeiksi mut eihän niissä ollutkaan kuin yksi reikä (hyvä minä).
  Upea villapaita, varmasti saajalleen mieluinen.

  VastaaPoista
 2. Hienoja helmiä jälleen. Suosikkini on vihreät, joissa on pinkki kukka. Niin kauniit. Mahtava isänpäivälahja. Miulta lähtee vaan sukat.

  VastaaPoista
 3. Tumman siniset on hienot. Onko noi ekat angry birdsejä vai alanko vaan nähdä niitä sielläkin missä niitä ei vielä ole....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niiden pitänyt olla Angry Birdsejä... eikä edes Angry Middle-aged Women, vaikka mukana onkin elämän filminauhapätkiä...

   Poista
 4. Ohhoh mikä lahja isälle! Mulla ei oo ainakaan toistaiseksi yhtään mitään enkä oo oikein muistanut murehtiakaan kuin tuon oman ukkelini lahjomista. Nooh, hyvä ettei isä ainakaan lahjattomaksi jää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isälle ajattelin neuloa kokonaisen villapaidan aina kerran 81 vuodessa :-)

   Poista
 5. Just oikeeseen aikaan valmistui iskälle villapaita. Ja sä oot kyllä ihan seonnut tohon massailuun.

  VastaaPoista
 6. Kiva villis, kyllä isä varmasti tykkää.
  Mihin sä joudut kaikkien helmien kanssa? Huh huh. Toivottavasti mä en hurahda mihkään tuollaiseen. Kauniita nuo ovat, varsinkin just noi vikat. Nehän kävis vaikka kuusenkoristeina.

  VastaaPoista