maanantai 28. tammikuuta 2013

Tänään oli Ullan dead line...

... ja mä sain ohjeeni lähtemään sinne jo eilen :-). Yllättävän paljon tekemistä yhdessäkin ohjeessa on. Tarjoan sinne vasta toista ohjetta, mutta mietin, että on se kyllä tosi kivaa, että ihmiset viitsivät jakaa juttujaan muiden kanssa!

Pari viikkoa sitten olin kimppamassailemassa Pörrön työhuoneella. Seuraava, askartelumassailijoiden FB-ryhmän kurssi onkin jo ensi viikonloppuna. Pari ideaa on hautumassa, mitä siellä erityisesti haluaisin yrittää tehdä. Massailussa on - ainakin tässä vaiheessa, kun kokemusta ei huikeasti ole - aina yllätyksellistä, millainen lopputulos on. Se mitä tulee, voi tuntua ekaksi ihan mäntiltä, mutta siitä tulee kiva ja käytettävä juttu. Tai sitten päinvastoin... jännän äärellä siellä hillutaan.

Näistä tuli koruja
 Näistä ei vielä

Työkaveri kaipasi silmälasiketjua. Tein kaksi, jotta voi valita. Toisessa, tuossa värikkäämmässä on fluoriitteja ja lasihelmiä, toisessa erimuotoisia ja eripintaisia värittömiä lasihelmiä. Hän valitsi jälkimmäisen, niin että minä sain tuon fluoriittiversion :-)
Innostuin tilaamaan vähän lankaa ja vielä vähän lisää lankaa. Olin käynyt niitä Kutileessa kurkkimassa silloin tällöin, ja nyt taitaa olla vähän viimeinen tilaisuus. Samalla totesin, että siellähän on tosi kivoja ohjeita.  Virkkasin tänään  ohjeilla pari munaa, tosin pienensin niitä, kun virkkasin 3,75 koukulla kotona löytyvistä langoista. Pinkkiä, oranssia ja kultaa. Hauskoja tuli, mutta kuvien värit toistuivat niin huonosti, että kuvaan ne sitten varmaan uusiksi, kun (?) kerkeen tehdä niitä lisää.


3 kommenttia:

  1. Toi keskimmäinen korunauha on just sellainen kun mäkin haluaisin. Ehkä mäkin taas joskus innostun massaileen. Kiva linkki toi Kutile!

    VastaaPoista
  2. Jännityksellä odotetaan Ullaa ja munia.

    VastaaPoista
  3. Vihreä nappikoru (keskimmäistä tarkoitan) on hauska.

    VastaaPoista