maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Pääsiäinen alkoi viihtyisästi kiirastorstai-illan Villa Lankan neuleillassa. Sain mukaani Kristiinan virkkaaman tipusen. Kiitos, Kristiina! Oli tosi rento fiilis, kun ruokaostoksetkin oli hoidettu edellisenä päivänä :-).

Sää on ollut kyllä uskomaton! Tehoannos valohoitoa on saatu. Ja tietysti syöty oikein hyvää ruokaa.

Neulerintamalla ei oikein mikään valmistu. Aloitan uusia, ja jatkan edellisiä. Eniten on edistynyt tämä Zentiinan kurssilla aloittamani mekko. Vielä reilut 10 cm helmaa, siihen jatkoksi vähän virkkuuta, ja sitten lyhyet hihat. Malli tosiaan omasta päästä, lähtökohtana Omakopan kukkaneliö. Neliöt virkkasin Zentiinan tweeedlangasta koukulla no 4, ja muut osat Zentiinan Zencoast-lankaa (45% merinovillaa, 55% puuvillaa) kaksinkertaisena, 3,5 mm puikoilla 20s/10cm.
Oiskohan samaa kuin Holstgarnin Coast?

Viimein pääsin myös massailemaan. Jonossa on ollut jo kuukausia liuskekivimäinen pinta. Kun mulle ei taida järjestyä sellaista 50-luvun rapattua taloa, jossa on takka aulassa ja liuskekiviterassi, ripustanpa jotain sinnepäin-juttua kaulaan
Kun oli niiiiin aurinkoista, huvitti tehdä myös jotain kesäisempää
Samalla sidoin koruksi saakka Gaudi-inspiraatiohelmet
Tästä se lähti :-)

2 kommenttia:

  1. Onpa sinulla valmistunut upeita koruja! Tuo 50-luvun rapatun talon korvike on aivan huikea.

    Ja vauhdillahan tuo mekkokin valmistuu - eihän sulla ollut vielä torstain Kässäillassa tehtynä kuin vähän matkaa hihojen alapuolelle. Hieno tulee siitäkin!

    VastaaPoista