keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Virkkuuta

Neulekaveri Jaana oli järkännyt tänään Arabian kirjastoon neulekirjavinkkaustapahtuman, jossa oli vieraana Molla Mills. Olipa kiva juttu ja mukava ilta (kiitos Kristiina muistutuksesta)! Vaikka olen käsityökirjojen suurkuluttaja, Jaanan listalla oli monta  kirjaa, josta en vielä tiennyt tai jota en ollut vielä päässyt selaamaan. Siellä ne olivat valmiina rivissä. Lainasin pari. Jee!
Oma virkkuukirjavalikoimani kasvoi tässä samalla - puoliksi sattumalta - melkein eksponentiaalisesti :-)
Todella kivoja kuviovirkkausjuttuja Virkkurin uudessa kirjassa on - toivottavasti pian kerkeen kokeilla. Langat ostin jo pari viikkoa sitten Villa Lankasta mageita värejä, mutta ei hajuakaan, mitä näistä tulee - ajatuksella. Nyt taidan tietää.

Mukana oli neulevirkkuu, jota jatkan kotona. Kyllä tämä tästä pian valmistuu.
Eikös neulojan kotoiluun kuulu kliseiden mukaan ilman muuta kissa ja tee? Tässä se toinen - kotitaloudessa elävä seuraeläin,
ja tässä toinen: tosi hienon valurautateekannun löysin ensin netistä ja sitten Cremasta.Päätin investoida silmäniloon.

5 kommenttia:

 1. Kiva pannu! Ja nyt ottaa vielä enemmän pannuun, että valitsin työnteon hauskanpidon sijaan, ARGH! Tuonne olisi pitänyt aivan ehdottomasti ennättää. Kiitokset kuitenkin tästä kirjoituksestasi, Mari, kuin myös tänään Kässäillassa saamastamme suullisesta infosta!

  VastaaPoista
 2. Ihana pannu. Mäkin vielä joskus opettelen tuon virkkauksen. Ehkä Anna pitäis virkkuuillan ja opettais mua kädestä pitäen.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän aloiteta, kerrot vaan milloin haluat tulla opiskelemaan...

   Poista
 3. Tosi hienot nuo Gaudi- ja liuskekivihelmet tuolla edellisessä. Pitäisi minunkin "taas" käydä VillaLankassa. Hyvää työviikkoa;)

  VastaaPoista