sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Virkkauskoukussa

Joulun maissa tehtailin tohkeissani nalleja. Löysin netistä kivan ohjeen (on se toki Ravelryssäkin). Robärt Rainbow. Etsin silloin kovasti Katian Bombay -lankaa, josta alkuperäinen nalle oli tehty. Bombayta ei löytynyt Helsingistä, mutta tein yhden version ihanan räikeästä Puro Batikista.

Hänen vaaleanpunainen veljensä asuu muuten helsinkiläisessä lankakaupassa.

Mondial Bamboosta virkattu versio on jäänyt vaiheeseen, koska lanka on ihan finaalissa, vaikka toinen korva puuttuu. Vaaleanpunainen kuono pistää ajattelemaan, pitäisikö sen olla kärsä, ja pitäisikö takamukseen ommella saparo. Nalle on infernaalisessa identiteettikriisissä.

Kanssamatkustaja kulki naapurimaassa silmät auki, ja - jos huomasit ylimmästä kuvasta - nyt mulla on jemmassa kerä Katia Bombayta! Ennemmin tai myöhemmin siitä tulee Robärt the 4th.

Tämän ohi on ajanut tärkeämpi juttu. Pikkusisko menee naimisiin toukokuussa. Asuun tulee yksinkertainen, ihan sileä, neulottu silkkivillainen bolero

ja lämmikkeeksi VIRKATTU poncho

3 kommenttia:

 1. Kiva kun laitoit nallen näytille ja ohjelinkin. Mä tiedän yhden Robinson Crusoen joka varmaan tykkäis melkein kaimastaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana nalle!
  Mulla on Bombaytakin :-)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihku nalle. Ja ihana morsiuslanka.

  VastaaPoista