sunnuntai 21. elokuuta 2011

Viikonloppujen saldoa

Viikko sitten perjantaina Katjulla oli kiva KIG-party. Sää suosi, ja seura oli erinomasta. Mm.  Netta oli mukana lankojen kanssa, ja kas, jotain niistä muutti meillekin :-).

Lauantaina lähdimme ajamaan Pohjanmaalle poimimaan viinimarjoja. Palasimme mukanamme mehuja, pakastettavia viinimarjoja, sipuleita, valkosipuleita, kaalia, herneitä, kaikki vanhempieni luomupuutarhan satoa. Nam! Tapion kauppaan en tällä kertaa ehtinyt, harmi. Mutta löysin jouluna Pohjanmaalle unohtamani 7-veikkakutimen, eka perussukka kantapäävaiheessa.Nyt on Oulalla uudet sukat. Langan värjäyksessä oli pikku fiba: toisen lavan tumma raita puuttui, mutta mitäpä siitä.
Tänä viikonloppuna kävin Sinellin Roadshowssa ja Oulunkylän neuletapaamisessa. Tosi kiva tapa viettää lauantaipäivää! Tuli mm. koruinspis. Olikohan nuo jaspiksia, muistaakseni. Ovat kyllä livenä pinkimpiä.

Totesin, että kotimainen hahtuvalanka oli paksumpaa kuin virolainen. Villapöpät ovat nyt sitten tiiviimpää tavaraa
Kerkesin todistettavasti myös makailemaan soffalla...
...ainakin sen aikaa, että saatiin uudet Fabel-sukat kuvattua.

4 kommenttia:

 1. Oulan sukkien kuvasta vois tehdä "etsi eroavaisuudet" -kuvan...en nimittäin huomannut mitään jos ei ois tekstissä ollu. Sun pitkistä sukista tuli kyllä mainiot. Arvaa vaan että tekiskö tääki!...mulla on vaan niin paksut nuo jalat...

  VastaaPoista
 2. Vauhdillapa ne pöpät valmistuivat!
  Tuo sohva-kuva sopisi johonkin sisustuslehteen, kun on niin harmooninen ja sävyisä. Upeat ovat toki sukatkin.

  VastaaPoista
 3. Kaikkea kaunista taas. Ihanat erityisesti nuo Fabel-sukat.

  VastaaPoista