sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sunnuntai-ilta...

... ja viikonlopun viime hetkien kamerointia :-)

Ehkä joskus kiskon tämän päällenikin kuvaan. Nyt vain littanana. Lanka on Tampereen messuilta ostettu loppusatsi Schoppenwollen OnTouchia, väri on livenä tummempaa fuksianpunaista. Vähän muunneltu, Garnstudion ohje, jota olen jo pitkään jemmaillut to-do -listalla. Mut hyvä, nyt on valmista.
Vähän pääsin alkuun Killybegsin kanssa. Ekaa kertaa elämässäni tein icord-aloituksen. Siitä tulee kyllä kiva, napakka reunus, mutta ne luodut, ekan kerroksen silmukat jäivät löysiksi. Tässä se ei pistä pahasti silmään, kun lanka on eläväpintaista. Joustavammalla ja/tai ihan sileällä langalla saattaisi toimia paremmin? Onko jollain kokemusta, miten se kannattaisi tehdä?
Todistettavasti voin saada sukat valmiiksi. Turkoosia Polkka-seiskaveikkaa paksuista sukista tykkäävälle pojalleni. Kuviot asettuivat tylsästi.
Kimmelvillan 6-säikeisestä Regian langasta tulee sitten joskus sukat armaalleni. Kolmosen puikot tuntuvat mun käsialalla sopivilta.
Priiman ystävämyynnistä mukaan tarttui turkoosinsävyistä Malabrigo Riosia tätä liiviä varten. Varsinaisista ysmy-langoista hankin vain pienet lisämäärät jo olemassaolevia lankoja, joille olin keksinyt uudet, vähän enemmän lankaa syövät malli-ideat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti