sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Lomajakso 1 on takana...

... nyt pari viikkoa töitä, ja sitten taas saman verran lomaa. Viikko Rodoksella oli varmaa valo- ja lämpöhoitoa. Sieltä löytyi koruidea, jonka varastin saman tien. Näkemässäni korussa oli turkoosityyppinen kivi, ja kahdella veijerilla ja mustilla lasihelmillä tehty runko. Sovelsin. Tein keskiöhelmen Premo-massasta, ja pienensin siihen edellisen postauksen millefiorikuviota. Taidan tykätä tästä pienemmästä kuviosta vielä enemmän:
Jo aiemmin tehty "jokikivi"-koru sai viimein parikseen korvikset.
Monen kokeilun jälkeen kolmen punaisen sävyn ja kullanvärisen massan sekoitus päätyi pyöreiksi, litteähköiksi struktuurihelmiksi. Niinkuin jo Forrest Gump sanoi: Life is like a box of chocolate; you never know what you get...
 Pitkästä aikaa silmukkamerkkejä, nyt vaijerista.
Työkaverin koru on korjattu. Vaihdoin siihen ketjun, ja lisäsin muutaman kuutiomaisen vuorikristallin. Muuten tein sen entisellä formaatilla.
Sitten vielä yksi koru just mulle. Renkaissa lukee daughter ja sister. Tämä on mulle rakas koru jo valmiiksi. Tytär ja tyttärenä oleminen, ihanat siskot ja ihanat siskomaiset ystävänaiset elämässäni ovat tosi tärkeitä.
Lämmintä kesää!

3 kommenttia:

  1. Käsittämättömän ihania koruja! Kauniita kesäpäiviä! Vielä neljä viikkoa lomaan...

    VastaaPoista
  2. Ehkä jotain kuvia tulossa Rhodoksen matkasta? Ihania noi sun korut - varsinkin toi sun oma ja sit tuo työkaverin oma ja sit tuo lainattu idea - ja siis kaikki.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania nuo vihreät silmukkamerkit!

    VastaaPoista