sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Huh hah hei...

... ekat pyöröpuikkosukat valmiina! 
Källäsin jo edellisessä postauksessa lavan pituuden ihme laskukaavaa Varpaista varteen -kirjassa. Kun vain jätin osan kiilasisäyksistä tekemättä, sain hyvät ja sopivat sukat. Kantapääohjeesta tykkäsin kovasti. Taidan tehdä toistekin sukkia pyöröillä.
Lanka Regian 4-fädig Design Line Random Stripe, kulutus 120 cm 2,5 mm pyöröpuikot.

Hot pink -teema jatkuu...
Lanitium ex Machinan kimallesukkalangasta neulomani Damson on valmis:
Lankaa kului 103 g... joten tarvitsin toisen vyyhdin. Neljä viimeistä kerrosta jäi puuttumaan. Uutta vyyhtiä piti vähän odotella, että Jenni sai sitä lisää Villavyyhtiin. Stashauksessa löysin kätköistäni täsmälleen oikean väristä toista lankaa, mutta se oli aavistuksen paksumpaa ja löyhäkierteisempää. Reunus näytti typerältä. Purin sen ja odottelin. Nyt sitten mietin, mitä tekisin lopusta rinsessalangasta...
Pari-kolme viikkoa sitten olin Pörrön massapuristinkurssilla. Ihan superkivoja juttuja opin taas. Esim. pilkkujen tekemistä
... ja pikamillefioreja

Nämä illuusiokorut ovat Pörrön kirjasta, ne sain nyt sidotuksi koruiksi asti.

5 kommenttia:

 1. Upeat korut jälleen, iik. Miullakin on nyt bling-blingiä, pinkkiä ja vihreää. Olen siis ollut Vallilassa. Onnea ekoille pyöröpuikkosukille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks :-). Mitä ajattelit tehdä bling-bling-langoista? Mä oikeasti ajattelin, että minä sukkarajoitteinen ihminen tekisin kuitenkin sukat tuosta melkein täydestä Manga-vyyhdistä. Ne sukat, jotka oli sulla jalassa Katjun luona, jäi mieleen... kärjesssä oli sellainen vino linja, josta tykkäsin: mallineule alkoi (vai päättyi) kärjessä portaittain, Tunnistatko? Onko niistä malli jossain, vai onko se sun omaa designia?

   Poista
  2. Katjun tekemän "vinkkura-huivin" ja Lintillan ajattelin tehdä. Sukan ohje on luultavasti Slant.
   Löytyy Ravelrysta, ilm. Ennen oli yhdessä blogissa, muttei näy enää.

   Poista
 2. Jippii ekoille pyöröpuikkosukille! Siitä se lähtee. Pitäisköhän munkin katsoa ton kirjan ohjetta, mulla on se kyllä, mutta eipä oo tullu käytettyä.

  Ihania koruja jälleen!

  VastaaPoista
 3. Syötävän makeat sukat, minulla kyllä onnistuu kärjestä aloittaen mutta pyöröllä tekeminen on vielä ihan harjoitusasteella. Huivikin on ihana ja korut myös.

  VastaaPoista