sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Korupajalla

Viime vuonna tehtailin pikkujouluihin joulupallokorviksia, jotka näköjään olivat jääneet dokumentoimatta. Mutta esim tällaisia:
Isommat palloista ovat lasisia, pienemmät muovisia. Prismasta löysin. Pallokorvikset olivat korvissa pikkujouluissa tänäkin vuonna, mutta tuli inspis tehdä muitakin jouluhenkisiä - tosin ei näin leimallisesti - koruja.

Nämä kulta-hopeakoristeiset lasihelmet löysin Figuluksesta Hakaniemen hallista. Niille löytyi kavereita vanhoista varastoista. Hopeanahkapunosnauha on lomareissuostoksia.

Pieniä korupulloja tilasin joskus yön pimeydessä Etsystä. Nyt niille tuli käyttöä: sisällä on pieniä helmiä ja 7 värillistä Swarowskin kristallia.
 
 Rodinoitu ketju täynnä roinaa...
 Muutama silmukkamerkki puolijalokivistä
Hopeanvärinen pallo helisee pehmeästi, tämä on siis tiukukoru.Sopii hyvin hopeanväristen joulupallokorvisten kanssa.
 Työkaverille vuorikristallikorvikset
Ja kristallikukkia pikkulahjoiksi
Nämäkin ovat vähän kuin koruja: ohuesta heijastinlangasta virkattuja tähtiä
Valoa pimeyteen! Onneksi pian on joulu.

4 kommenttia:

 1. Sä osaat pipertää pientä ja nättiä!
  Kaunis heijastin on jo käytössä, tietysti.

  VastaaPoista
 2. IHANIA ! Kun olisi reiät korvissa niin alkaisin hieromaan kauppoja sinun kanssasi noista joulupallokorviksista. Todella sievät ja vekkulit jouluna pidettäviksi. Ja nuo lasipallokaulakorut...ja silmukkamerkit ja kaikki on IHANIA !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Korviksia ei sit kantsi lähettää, mutta jos laitat mulle yhteystietosi Ravelryn viestinä, lähetän sulle vaikka silmukkamerkit :-)

   Poista
 3. Aivan ihania! Yksi onkin minulle jo hyvin tuttu. Siitä kiitollisena.

  VastaaPoista