tiistai 14. huhtikuuta 2015

Palmikoita ja tossuja

Muistin taas kerran, miksi tykkään niin paljon palmikkoneuleista. Ne joustavat tosi paljon, niin että ne ovat supermukavia päällä, ja neuletta on mahdollista muokata helposti napakammin ja väljemmin istuvaksi. Pitkän hupparin  sovelsin  Novitan kevään lehdessä olleesta ohjeesta
.
Lanka löytyi varastoista - Lion Brandin Fishermen's Wool - paksumpaa kuin mallissa. Kolme halkomaista 227 g kerää riitti hyvin, yksi ehjä jäi vielä jäljelle. Sitä en ehkä raaski käyttää ikinä.

Jätin tosiaan hupparin kengurutaskun tekemättä, ja vartalomuokkaukset tein oman mieleni mukaan. Räveltämössä tarkemmat speksit. Viihdyn tässä tosi hyvin.
Mulla on jo pitkään ollut mielessä uusien ruokapöydän tuolien hankinta. Ne tulivat vastaan viime lauantaina Habitatissa.Ovat just samaa harmaata kuin meidän kodin ikkunanpuitteet. So what? No se, että innostuin virkkaamaan uusille tuoleille tossut jostain - varmaan FB:stä - mieleen jääneen idean mukaan.
 Onneksi oli vironvillaa jemmassa!

6 kommenttia:

 1. Wau mikä huppari ja söpöt tossut tuoleilla.

  VastaaPoista
 2. Kaunis huppari, siin on kiva tuo v-muoto vetskarihalkiossa. Hyvin oot taas muokannut ihan oman neuleen.
  Tuolleen ne pitää tehdäkin, että viihtyy ja tulee pidettyä.
  Tapaamisiin:)

  VastaaPoista
 3. Ihana on hupparisi ja hyvät modaukset siinä, istuu hyvin.
  Hauskat nuo tuolitossut.

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs neule ja tosi upea kuva. Onneksi on vironvillaakin.

  VastaaPoista
 5. Jälleen niin kaunis neule.
  Ihanat tuolin tossut. Onnea uusille huonekaluille.

  VastaaPoista
 6. Niin ihana palmikkoneule! Ja nuo töppöset tuolille :) Miksen älynnyt, että sellaiset voisi virkata? Mietin vain itse huovuttamista, koska tiedän erään yrityksen myyvän sellaisia. Ne tarralliset pyörylät kun ei pysy kiinni. Nyt saa meidän kolisevat keittiötuolit uudet tossut, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista