perjantai 14. huhtikuuta 2017

Ihan pakko neuloa huppari

Olen viime aikoina penkonut lankavarastojani, ja todennut, että en todellakaan tarvitse lisää lankaa. Kunnes... vastaan tulee ohje tai idea, johon lankavarastossani ei oikeasti ole mitään sopivaa...

Tuli hinku tehdä Meiju Knitsin Silversmith. Siihen tarvitaan aika paljon lankaa. Minusta ehdottomasti vaaleaa, että kuvio näkyy. Yhden lauantai-illtayön pimeydessä sitten laitoin viestiä Soukan Menitaan Dropsin tarjous-Nepalista, ja heti seuraavana maanantaina olin koputtelemassa ovella. Ei ollut kallista, sanon puolustuksekseni. Sain lankani, ja pääsin aloittamaan.

Nyt on valmista. 4,5 mm puikoilla, vajaa 18 kerää Nepalia.

Vähän modasin. Halusin neuleeseen vetskarin, ja tein etukappaleiden reunaan icordin. Kroppamuokkaukset oman mielen mukaan, ja huppu erilainen kuin mallissa.


Eilen illalla huppari valmistui, ja tänään se oli testikäytössä kävelyreissulla Pikku-Huopalahti - Kuusisaari - Lehtisaari - Kaskisaari -Lauttasaari (Mutterikahvilapysähdys) - Ruoholahti. Tikkiliivi oli tuulensuojana. Oli just sopivan lämmin. Aika kiva tästä kyllä tuli :-).

Kaulassa oli Risteilyhuivi, neulottu Lentävästä Lapasesta löytyneesta Malabrigo Sockin Aniversario-sävystä.
Pääsiäistä!

5 kommenttia:

  1. Hurjan paljon enemmän kuin aika kiva. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on taas kaunis neule! Palmikko on aina hieno koristus ja sä osaat ton modaamisen niin upeasti. Tää on ihan nappivaate.

    VastaaPoista
  3. Onko tää nyt se jonka näin sun yllä kun viimeksi nähtiin...? Kuva on aina jotenkin erilainen kuin livenä. Kaunis ja taatusti lämmin.

    VastaaPoista