torstai 5. toukokuuta 2011

Koruja ja kuvakokeiluja

Kuvasin koruja ulkona kalliolla, kirkkaassa auringonpaisteessa. Hmmm... liian kirjava alusta, ja värit paloivat hailakoiksi. Otoksista nämä toimivat parhaiten:
Mustikkahelmiä ja vuorikristalli (helmet Helmiliinasta)
 Miyakin kuutiohelmiä ja oikeasti kuvaa tummempia kivihelmiä
Jatkoin tällä tutulla alustalla kotona illalla keinovalossa:
Nämä ihanat fasettihiotut ärjypinkit akaatit eivät tule kuvassa oikeuksiinsa. Ne kimaltavat upeasti, ja väri on tosi täyteläinen. Solmittu 0,8 mm Nylon-power -langalla. Barbiekamaa in a good way :-)
Hennon vaaleanpunaista lasia, pitkässä riipuksessa mm. Roomasta ostamani Murano-lasinen filigraanipisara. Sarjan rannekoru oli tosi pieni. Se siirtyi  Emmyn supersiroon ranteeseen.Näihin herkullisiin Helmiliinan kvartseihin olen ihan lätkässä. Värit  todellisuudessa hieman kuvaa mehevämmät.
 Lasia ja metallia
 
Työkaveri vaihtaa työpaikkaa... hänelle, tyylikkäälle, aikuiselle naiselle lahjaksi mattamustia akaatteja, hopeoituja välihelmiä ja Amsterdamista viime kesän reissulta hankitusta valkoisesta, läpikuultavasta hopeakehyshelmestä tehty riipus.
Mistäköhän tuon päivitysajan saisi korjattua? Se on ihan pielessä, ollut alusta saakka...

4 kommenttia:

 1. No mutta johan on tehtailtu. Aika kivoja ja sellaisia "pidettäviä". Jotkut jaksaa. Mua alkaa sattumaan sormiin kun katson noita. Aika vääntäminen on ollut.

  VastaaPoista
 2. Aivan mahdottoman kauniita koruja! Hyvää äitienpäiväviikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ja samoin! Kiitos Maaritille ajansäätöohjeesta! Nyt olen siirtynyt Tyynenmeren ajasta Helsingin aikaan... hmmm... :-)

  VastaaPoista
 4. Perjantaina häivyn sähköttömään ja netittömään saareen niinpä toivotan Sinulle Oikein Hyvää ja Kivaa Kesää.
  Noh, kyllä mantereella käydessä päivitän blogia mutta toivottavasti harvoin tarvii käydä;)

  VastaaPoista