sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesäkuun ekat jutut

Punajuuriliivi valmistui. Malli ei nyt kuitenkaan ehkä ole mulle paras mahdollinen. Saas nähdä, tuleeko käytettyä. Napit ainakin on hienot :-)

En ole ollut koskaan suuri puuvillalankojen ystävä, koska puuvilla ei jousta, ja sen neulominen ei tunnu samalla tavalla mukavalta kuin villan. Tämän Dalegarnin Lerke -langan hankintaan sain vertaistukea  toiselta neulojalta, joka oli tässä puuvillalanka-asiassa samaa rotua kuin minäkin. Hän oli oikein tyytyväinen Lerkeen, jossa on 52% merinovillaa ja 48% puuvillaa. Olin äkkiä ylipuhuttu, ja kun sopiva mallikin löytyi, niin kas, meille muutti pussillinen uutta lankaa. Sävy on kiva maitokahvi (joka näyttää kuvassa ihan liian siniharmaalta). Tykkään.
Eilen lauantai-iltana lähdettiin pyöräilemään ympäri kaupunkia. Päädyimme Hakaniemeen Cafe Pirittaan. Oli muuten kiva paikka. Mageesti rempattu, ihanaa Cafe au Laitia, hienot näkymät ja auki riittävän pitkään. Tosi mukava reissu!

4 kommenttia:

 1. Hienot sarvet. Jäikös tuota punajuurilankaa sit ne ylimääräiset yli?

  VastaaPoista
 2. Ihana pyöräilykuva. Jälleen ihanan näköinen neule puikoilla.

  VastaaPoista
 3. Täh, onks sulla tuommoinen kukkatuunattu jopo?

  VastaaPoista
 4. Juu, tuunattu jopo on! Viime kesänä Amsterdamista torilta hankittu kukkaköynnös, ensimmäinen varaköynnös ja vaaleanpunaruudullisella kankaalla päällystetty ketjulukko piti saada!

  Katju, punajuurilankaahan jäi sellainen puolitoista kerää. Suunnittelen siitä baskeria. Sit varmaan käy taas nin että lanka loppuu ihan pikkasen kesken, ja alan taas metsästää sitä ympäri maailmaa :-)

  VastaaPoista