sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

KIPailua ja muutakin

Vietin hauskan KIP-päivän Priimassa. Välillä istuimme kattoterassilla, ja välillä sisällä. Paikalla viihtyi myös pikkuinen siskontyttö, jota oli kotona alkanut harmittaa, että hän ei valinnut itselleen kaupasta mieleistä lankaa, että hänkin voisi alkaa neuloa. Ehkä sitten parin vuoden kuluttua.

Mulla tosin melkein joka päivä on KIP-päivä, kun kuljen töihin julkisilla, ja matkallahan voi neuloa. Välillä sitä tosin tuntee itsensä suorastaan vaaralliseksi, kun kuka tahansa ei uskalla tulla viereen istumaan. Ehkä osa porukasta ajattelee, että on todella OUTOA neuloa julkisessa. Tai sitten näytän siltä, että voin tökätä vieruskaveria puikolla. Viimeaikainen ratikkaneule on ollut tämä: Pinaatti, josta tulee enemmän mekko kuin tunika, ja siksi teen siihen tasaisen helman. Jonkin laskufiban vuoksi siihen näyttää tulevan V-kaula-aukko :-).
Nyt siihen on upottunut kaksi kerää Regian Hand Dyed Effect -lankaa, ja siksi se alkaa olla liian iso mukana raahattavaksi. Vois jatkaa vaikka näillä ihanilla Afrikan kukkasilla
joista näin malleja Priimassa. Lankana hauska Langin Jawoll Magic Dégradé, jossa väri vaihtuu sopivan nopeasti tällaisiin pieniin kukkasiin. Vielä ei ole mitään hajua, mitä niistä tulee, mutta tosi hauska niitä on tehdä!

Muutama koru muutti uuteen kotiin, joten jotain uutta halusin tehdä tänään. Hellepäivän kunniaksi syntyi merellinen akaattikoru isoista, viistehiotuista helmistä.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kukkaset ja kaunis lanka! Ja onhan toi pinaatin v-aukko vähän vaihtelua.

    VastaaPoista
  2. Kyllä on ihana pinaatti tulossa. Hienot kukat!

    VastaaPoista