lauantai 8. maaliskuuta 2014

Mäkin olin Tallinnassa!

Neuleystävien reissu Tallinnaan oli tosi kiva! Tällä kertaa olimme siellä peräti yötä. Illalla pääsimme syömään kaikessa rauhassa Le Chateau -ravintolaan. Ruoka oli hyvää, ja annokset valtavia... Siitä pyörimme viihtyisään hotelliimme. Vieressä olevan kirkon torni oli hienosti valaistu.
Sitä ennen tapahtui yhtä sun toista. Puolen tunnin ajomatkan päässä Tallinnassa on Aaden kehräämö. Sen varasto vajeni n. 30 kg rynnäkkömme jäljiltä.Laskimme, että määrästä voi neuloa 176 Revontuli-huivia. Mun saalis oli varsin kohtuullinen: reilu kilo lankaa ja kahdet huopapohjalliset
Kävimme Karnaluksissa, Wool & Woollenissa ja neljässä helmikaupassa. Kolme niistä oli matkan varrella, kun kävelimme Karnaluksista keskustaan. Mukaan tarttui kaikkea kivaa.
 Viiden lehden tossut valmistuivat menomatkalla
Matkalla oli kiva neuloa myös edellisen reissun saalista :-)
Vironvillassa on villan tuoksu, jota kotona odottava Eppukin arvostaa
Superkiitokset matkanjohtaja Katjulle järjestelyistä! Kiitos Arjalle yllätyksestä, ja Netalle ja Marsulle selän ja niskan hoitamisesta! Ja kiitos hienosta reissusta ja erittäin hyvästä seurasta teille ja kaikille muille mukana olleille ihanille naisille: Kristiina, Seija, Outi, Tintti, Lila, Hanne ja Minna.

5 kommenttia:

 1. Kissa näyttää tyytyväiseltä keräänsä.

  VastaaPoista
 2. Upea tuo kirkontornikuva! Kerrassaan ihana matka taas, kiitos!!!

  VastaaPoista
 3. Upea matka taas takana. Kiitos seurasta ja tossuohjeesta. Ja tuo eka kuva on todella upea.

  VastaaPoista
 4. Moni kehunut reissuanne. Hyvä seura,paljon lankaa,hyvää ruokaa,ihania kauppoja,ei muuta tarvita hyvään reossuun.
  söpöt tossut.
  Tiina

  VastaaPoista
 5. Kiitos seurasta :) Mukavaa oli! Kivoja juttuja ostit sinäkin sieltä :) Nuo tossut on kyllä kauniit, pakko tehdä itsellenikin tuollaiset jossain vaiheessa.

  VastaaPoista