sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa virkkuutakin

Siitä on jo monta vuotta, kun olen printannut tämän kissan ohjeen. Se tuntuu musta just oikeanlaiselta. Vähän säälittävä.
Nyt sain sen tehtyä. Lankana on Villa Lankan Rosarios 4 merinovauvalanka Happy Baby. Virkkaan aika tiukkaa, joten koukkuna oli 3 mm. Kroppalankaa kului 25g, ja lisäksi valkoista jämälankaa. Kisun korkeus on 21 cm.
Seuraava vois olla vaaleanpunainen...

Innostuin hankkimaan Etsystä Atergcrochetin malleja. Ne ovat tosi hauskoja, värikkäitä pikku juttuja. Virkkaamisesta tulee kevätfiilis! Harmi vain, että koska en ole mikään rutinoitunut virkkaaja, saan sillä touhulla hartiani jumiin. Pari pöllöä on kyllä tehty:
Listasin armaalleni eilen, mitä kaikkea haluaisin viikonlopun aikana tehdä, ja totesin saman tien, että taaskaan puoliakaan ei kerkee tehdä. Hän listasi omansa, ja totesi saman asian.

No, vaatekaappi on edelleen siivoamatta, ja virkatut laukut vuorittamatta. Mutta pojan raitaraitasukat ovat valmiit (siis mustaa ja punasävyistä raitalankaa, josta jämäkerästä halusin eroon)

Eka Veera Välimäen ohje ostettu ja neule aloitettu. Tai siis aloitettu, purettu ja aloitettu. Kuvaa ei oo, kun aikaansaannos on kolme senttiä mustaa ainaoikein-neuletta... Samoin työkaverin sukat aloitettu. Sitten tuli bonuksena juttu, jota en ollut suunnitellut, mutta heti piti kokeilla: Voihan villasukka -ryhmässä Facebookissa pyörinyt 5 lehden tossut. Teen niitä Maijasta
Piscataqua etenee hitaasti mutta varmasti. Lankana on tumma luumunpunainen Debbie Blissin Blue Faced Leicester Aran, jonka löysin edullisesti Kimmelvillan loppuunmyynnistä. Väri näyttää tuossa kyllä joltain ihan muulta
Tein kaverille kiitokseksi monikäyttöisen avainkaulanauhan makean veden helmistä. Kulkukorttilukon ja riipuksen voi irrottaa, ja käyttää helminauhaa myös kaksinkertaisena.
Ensi viikonloppuna on luvassa hauska reissu Tallinnaan! Edellisellä kerralla löysin Karnaluksista myös hopeisi, kivan mallisia korviskoukkuja. Tarttiskohan niitä lisää, vai kokeilisiko vääntää hopealangasta ite...

4 kommenttia:

 1. Ihana kisuli, näitä kissoja virkataan ruotsissa sydänsairaille lapsille ja sama suunnittelija on niilläkin, löytyvät täältä http://hjartekatten.blogspot.fi/.
  Noi tossut on todella kauniit, jännä nähdä ne sitten valmiina ja jalassa.
  Pöllötkään ei ole pöllömpiä.
  Toivottelen mukavaa matkaa Tallinnaan (vähän kateellisena).

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana kisu ja tosi kivat nuo pojan sukat. Perjantaita odotellessa.

  VastaaPoista
 3. Ai kisu tuli valmiiksi....ihana siitä tuli, toi palmikko on mahtava Piscataquassa.

  VastaaPoista