sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kauan sitten Berliinissä... ja häissä viikko sitten

Pitkän blogihiljaisuuden jälkeen täällä taas... on vähän kerääntynyt näitä asioita :-). Neulominen on jatkunut päivästä toiseen, siitä tulee aina parempi mieli. Puran tuotoksia tänne varmaan sit syksyn mittaan, kun nyt olen päässyt taas alkuun.

Kesämatkalla oltiin Berliinissä. Edellisten reissujen lankakaupat jäivät tällä matkalla Loops'ia lukuunottamatta käymättä. Loops oli edelleen paikoillaan Prenzlauer Bergissä, vaikka netistä etukäteen luinkin epäilyjä siitä. Kipaisin nopeasti sisällä, mutta ei ostoksia.

Mutta kaksi tosi kivaa uutta tuttavuutta löytyi!

Boucle on osoitteessa Nassauische Straße 11-12. Tosi kivan näköistä seutua, kauniita rakennuksia ja viihtyisiä katunäkymiä.
Valikoima oli kiva, ja erityisesti siellä minua kiinnostivat Holst Garnin langat. Ne olivat kauniisti esillä vitriinissä. Muutama kerä fuksianpunaista ja limenväristä lankaa matkasi mun lanka-aarrearkkuun.
 Myyjä oli kiva ja keskusteleva.Käy ihmeessä täällä, jos reissaat Berliiniin!

Toinen nam... - niin houkutteleva oli WollLust, Mittenwalder Straße 49. Sieltä ostin puikkoja ja muuta pikkutavaraa, ja Katjulle tuliaislankaa (vihreää!).
 Näissä molemmissa lankakaupoissa järkätään myös neuletapaamisia.
 Tältä Wolllust näyttää ulkoa.

Kotomaan valikoimiin pääsin tutustumaan Katjun luona, jossa Zentiinan ihanat langat ja niiden tooosi herkulliset värit olivat varsin vaikeita ohittaa.

Loppukesän olennaisin neuleprojekti on ollut siskontyttären häähuivi. Siihen löytyi juuri oikea lanka Vihreästä vyyhdistä, Lotus fingering. Silkki-kasmir-sekoite, tosi ihana neulottava, ja laskeutuu kauniisti. 
Siitä tuli 170 x 57 cm suorakaidehuivi, jonka reunaan neuloin Damsonin reunuksen ja rivin pieniä lasihelmiä. Kolme vyyhtiä lankaa, ja puikot no 3,25.
 
Häät olivat ihanat ja suloiset. Isä saattaa tyttärensä uuteen elämanvaiheeseen.
  Oi, kuinka kauniita, onnellisia ja rakastuneita he ovatkaan!

6 kommenttia:

 1. Ooh, kaunis unelmainen huivi! Aikas kivat häät on ollut, näköjään vihkiminen tapahtui ulkosalla. Ai ai, oli tuokin ikä ihanaa aikaa . . .

  VastaaPoista
 2. Minä taas täällä, unohdin laittaa tän linkin. Kun sä noita koruja tykkäät väsätä niin miten olis tämmöset kirjanmerkit:
  http://www.miunmaun.com/2012/11/vaihtoehto-koirankorville.html

  VastaaPoista
 3. On sitä maailmalla kivoja lankakauppoja. Ihanat häät, ihana huivi. Morsiammen isässä taitaa olla jotakin tuttua. Seuraavaa bloggausta odottamaan.

  VastaaPoista