maanantai 15. helmikuuta 2016

Versioita violetista

Mulla on ihkaensimmäinen KAL menossa, Kudujan = Annan Shetland Cardi!  Tästä tulee pidempi kuin mallista, ja tein siihen lisäyksiä helmaa kohti. Ihanat mallineuleet tässä, tykkään! Lanka on Aaden tehtaalta ostettua 3-säikeistä erikoisväri-vironvillaa. Karheaahan se on, mutta värit on hienot! Tässä kyllä näyttävät liian vaaleilta.
Novitan Sointu-merinovillalangasta syntyi tuubi-piposetti, joka löysi hyvän kodin Sarilta. Se sopii hänelle tosi hyvin! Kiva, pehmeä lanka. Tarkemmat tiedot Ravelryssä.

Villa Lankasta löytyi tosi hienoja helmiä. Ne olivat isoreikäisiä, mutta halusin käyttää niitä vähän toisin. 6 mm kristallibiconet tukkivat reiät sopivasti, niin että helmet toimivat ohuen ketjun kanssa.


Yksi ikuisuusprojektikin valmistui... Tuubissa on toinen säie violettia Grignascon Merinosilkiä ja toinen vihreä-lilakirjavaa Manos del Uruguayn Lacea, puikot no 3,5. Vähän höyrytetty ja venytetty neuletiheys on 21 s / 10 cm. Silmukkamäärä taisi olla n. 230. Tuubin ympärysmitta 110 cm ja korkeus 40 cm. Olen tod aloittanut tämän tuubin joskus edellisessä elämässä, mutta niinpä siitäkin tuli valmista, vihdoin viimein :-)!

3 kommenttia:

 1. Tuosta sun Shetlandista tulee upea ja eikös se pesu vie vähän karheutta?

  VastaaPoista
 2. Kiva, positiivista otetta neuleisiin, valmituu marinoitunut ja mukavaa uuttakin.
  Hyvä ku näin mihin noita isoreikäisiä helmiä käytetään ku niitä niin olen kaupan FB sivulla nähnyt hehkutetun.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo vironvilla pehmenee villapesussa huuhteluaineen kanssa. Kauniita töitä.

  VastaaPoista