torstai 6. lokakuuta 2016

Vieläkin lisää

Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen. Kiva kuulla teistä täällä <3!

Paitsi että pöh, mokasin edellisen postauksen Nurmilinnun langan kanssa. Uncommonia se oli eikä Fyberspatesia.

Huivit-osio jatkuu... Tyttären huivi valmistui, ja käytin siihen koko puoli kiloa lankaa. Enpä ole ennen näin massiivista huivia tehnyt. Mutta kiva siitä tuli, tytär oli tyytyväinen, ja kuulemma samanlainen kelpaisi myös armaalleni. 
Ruusupuu on kuvattu. Damn, värit näyttävät liian hailakoilta. Huivi on kiva! Pingotettuna koko on reilu, 215 x 44 cm. Lankaa kului 187 g.
Ja Nurmilintu kans. Tämän koko pingotettuna on 200 x 36 cm, ja langankulutus 94 g. Tähän tehdään lopetusreunaan nirkkopäättely, ja virkkasin sitten toiseenkin vinoon reunaan nirkot symmetrian vuoksi.
Tänään lähden käsityöristeilylle. Anna Kuduja suunnitteli sinne Risteilyhuivin, joka tuli mulle kuin tilauksesta: haussa oli juuri neutraali malli neutraalin väriselle huiville. Sellaiselle, joka sopisi asuun kuin asuun. Reilu kaksi kerää harmaata Regian 4-fädig-tweediä, puikot 4,5 mm, ja lopputuloksena reilunkokoinen (225 x 52 cm) rento huivi.
No nih, pian lähden. Stig ombuuurd!

3 kommenttia:

  1. Siellä ne nyt taas menee.. Tuosta risteilyhuivista tuli tosi kiva. Tyyntä keliä!

    VastaaPoista
  2. Tyttären huvisita tuli just hieno ja edelleen väri on komea. Kiva ku voi tehdä mieluisia neuleita, tulevat varmasti käytetyiksikin.

    VastaaPoista
  3. Todella kauniita huiveja. Tuo vihreä näyttää ihanan muhkealta, varmasti lämmittää pakkaspäivinä :) Mun piti kanssa postata ennen risteilyä, mutta... No ehkä joku päivä. Alkaa olla vaan jo niin monta postausta rästissä, että ahdistaa :/ Kiitos risteilyseurasta ja ihqusta ketjusta <3

    VastaaPoista